Free printables

We vinden het heel leuk om iedereen Happy te zien bij Happy Muslim. Daarom hebben we deze pagina in het leven geroepen. Free Happy Muslim Printables voor iedereen, yay! Kijk regelmatig even op dit gedeelte van de site of er nieuwe uploads zijn geplaatst, of volg onze Facebook-pagina waar we wekelijks mededelingen plaatsen van nieuwe producten en nieuwtjes.

De downloads op deze pagina zijn gratis onder enkele (hieronder beschreven) voorwaarden. Neem deze even door voordat je iets download, omdat downloaden betekent dat je automatisch akkoord gaat met deze voorwaarden.

We vinden het altijd erg leuk om te zien hoe jullie onze producten een plekje hebben gegeven in jullie huizen en dat geldt natuurlijk ook voor deze printables. We waarderen het daarom dan ook als je een berichtje achterlaat met een bedankje of een leuke reactie. Moedigt ons ook aan om te blijven ontwerpen. 😉


Free Printables Algemene Voorwaarden

Wij bieden graag gratis printbare activiteiten, posters en kaarten en meer aan bij Happy Muslim. Het enige wat we van jou vragen is om je te houden aan onze Algemene Voorwaarden, zodat we dit kunnen blijven doen. Alvast bedankt!

Dit zijn de voorwaarden voor het downloaden van free printables op HappyMuslim.nl:

Gratis downloads mogen worden gebruikt voor:

  • persoonlijk gebruik
  • als cadeau voor een derde

Je mag de downloads onbeperkt afdrukken en gebruiken binnen de privé-sfeer. Als je online een foto deelt van de printable, vermeld dan altijd de bron waar je de printable vandaan hebt zodat je Happy Muslim de credits geeft voor het ontwerp. Deel hierbij de originele bestandslink zodat anderen de printable ook kunnen downloaden.

Je mag niet:

  • de ontwerpen toekennen als eigen ontwerpen
  • de ontwerpen op welke manier dan ook aanpassen of veranderen
  • verkopen of op elke andere manier winst maken uit de ontwerpen
  • de ontwerpen printen en verkopen
  • de bestanden opslaan of distribueren op een andere website of locatie waar ze gedownload kunnen worden (bijvoorbeeld Dropbox, Google Drive, Facebook, etc)
  • de ontwerpen e-mailen of verzenden op een andere manier

Als u de ontwerpen wilt gebruiken binnen een liefdadigheidsorganisatie, kunt u contact met ons opnemen voor toestemming.

Door te downloaden vanaf deze website ga je akkoord met deze voorwaarden.

Copyright op alle Happy Muslim ontwerpen. De printables zijn © Happy Muslim, 2017.

Het kopiëren, verkopen en commerciële distributie van Happy Muslim downloads en ontwerpen is een schending van auteursrecht.
Downloaden en gebruiken van Happy Muslim Printables is uitsluitend voor persoonlijk gebruik.

Happy Muslim heeft ten alle tijde het recht de voorwaarden van deze overeenkomst te wijzigen. De wijziging is onmiddellijk van kracht en vervangt alle eerdere overeenkomsten.

 

Ga hier naar de Free Printables van Happy Muslim